A pályázás menete

Az a képzőművész, aki az V. Óbudai Képzőművészeti Tárlaton való szereplésre hirdetett kétfordulós pályázaton és az Önkormányzat által felajánlott díj elnyerésének versenyében részt kíván venni, kérjük, töltse ki a jelentkezési lapot az alábbiak szerint: 

 1. A pályázaton a nevezési lap kitöltésével vehet részt, mely a www.obudaitarlatok.hu/kepzomuveszetitarlat/nevezesi-lap menüpont alatt található. Nevezni szeptember 9 – 29. között lehet.
 2. Beadandó a kiállításra szánt – alkotónként 1 db 2018-nál nem régebbi – műtárgyról készített, jó minőségű digitális reprodukció, vagy nem hagyományos táblakép, szobor, grafika esetén (pl. installáció) a mű leírása és vázlata, makett fotója.
  A beküldendő fájl fotója .jpg legyen, amelynek hosszabbik oldali mérete minimum 3000 pixel.
  A képfájlok elnevezése: max. 40 karakter, ékezetek, szóközök nélkül, kisbetűvel.
  A pályázatra alkotónként 1 db olyan mű reprodukciója nyújtható be, mely eredeti műalkotás befoglaló mérete nem haladhatja meg az 1,5 négyzetmétert!
 3. Mellékeljen egy darab négyzet alakú, jó minőségű digitális portréfotót is az alkotóról, maximum 6 MB-os terjedelemben – a fotó keletkezésének idejét és készítőjének nevét is kérjük megjelölni.
 4. Csatolandó egy művészi „ars poetica” is – maximum 1500 karakter (leütés szóközökkel).
 5. A mű installálására vonatkozó speciális igények leírása.
 6. A kész műtárgy vagy a műalkotás tervének leírása – maximum 1500 karakter (leütés szóközökkel).

A pályázattal kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon: www.obudaitarlatok.hu/kepzomuveszetitarlat